23 oktober 2011

Skador, laktosintollerans, medlemsmöte och 75 års jubileum

Helgen har verkligen innehållit det mest, förutom då ett ordentligt långpass som jag nu så förtvivlat behöver ha. Vara 2-3 veckor sedan jag hade ett pass över 2-3 timmar. Har istället inhandlat ett SATS norden kort och hängt på fjollisgymmet senaste veckan. Jo jag säger så för att folk som går på SATS är människor (iaf majoriteten) som går dit med smink, så tighta tröjor eller linnen att man tror det är hulken eller the warewolf som är på väg fram ur kroppen.

Alla era fördomar om folk som går på SATS besannas;)
Örhängen, nysminkad, osvettig och uppklädd för att synas

Här har vi den typiska SATS-killen:

Folk går helt enkelt dit för att försöka bli ännu snyggare, visa upp sig eller hitta nått ragg. Nu är mina intentioner helt åt andra hållet gott folk, jag är där för att bli äckligt svett! Införskaffade ett platina kort. Kan nu träna i hela Norden och eftersom jag jobbar mån-tors i Oslo så kan jag gå på gym även där. SATS city i Karlstad har dessutom en alldeles utomordentlig paddelmaskin som ska användas flitigt på helgerna i vinter.

Hann med att avverka ett medlemsmöte om Karlstad multisports framtida arrangemang nästa år. Håll i er, det kommer bli revolutionerande grejer. Kommer berätta mer om det framöver här.
Det avverkades också ett trevligt 75-års firande med min orienteringsklubb. 130 personer, grymt käk och underhållning. Ger er läsare en inblick över hur det såg ut:


/Tobbe


4 kommentarer:

Anonym sa...

Blire nå LGT 2012?

Solberg sa...

det kommer mer info om detta inom en inte allt för avlägsen framtid gissar jag. Vem är det som frågar?

Anonym sa...

En sugen Johan från Stockholm Multisport;)

Solberg sa...

Ok, det arbetas med detta för tillfället så håll dig updaterad för mer info. Sannolikt blir det väl som vanligt tävling den traditionella helgen.. lovar att vi publicerar detta så fort det blir officiellt.