17 oktober 2011

On the road again

Sitter i bilen på väg mot gränsen till vårt älskade arbetargrannland. Hur skulle Norge klara sig utan Sverige och viseversa? Troligtvis skulle Sveriges arbetslöshet vara det dubbla säkert och Norge skulle förbli det U-land det en gång var, sån skillnad skulle det nog nästa vara. Men nog om det!

Funderar starkt på att köpa en sådan här till vinterträningen:


Paddlingen måste upp 2 nivåer till. Kosta vad det kosta vill men så är det. Detta är förta året både jag och Göran har paddlat kajak ens i våra liv. Olof är bra men behöver steppa upp en nivå till också för att haka på de bästa. Vi har nu blivit helt ok, men det räcker inte om man vill vinna. Runt 8-9 min efter Thule och Axa per paddlad timme är på tok för mycket. Visst, vi kan bli ännu bättre på att löpa och cykla men det kommer inte riktigt hjälpa om vi ska vara helt säkra på att vi alltid kan slåss om en seger.

Träningsordinationen ser ut att bli: Forsätta bli lite bättre på cykling samtidigt som löpnivån höjs två snäpp och paddlingen två.

Hur ska det gå till då?
Specifik styrketräning för att få till paddelmuskler vi aldrig haft, fila på tekniken i alla grenar för att göra det så kraftekonomiskt som möjligt. Sedan blir det BARA hårda eller långa långsamma pass och gå slaviskt efter kroppens hjärteslag.

Sen gäller det att vara frisk också.... Peppar peppar ta i trä!

/Tobbe

Inga kommentarer: