18 april 2012

Tour de Vattentorn

Det blev precis som planerat en sväng på hojen ikväll. Johan mötte up hos mig och sedan rullade vi via Kvarnberget för att möta upp Anders Kvarnlöf på Orrholmen. Sedan avverkade vi även Herrhagens och Lambergets vattentorn innan vi körde mot välsviken och körde en teknisk och fin stig över Rävberget. Efter det var det Svinbäckens vattentorn som stod på tur och här valde vi ett lite mer spännande vägval ner. Här ser ni Johan och Anders på väg ner efter en kort stunds övervägande(kan verkligen rekommendera denna backen om man vill öva på sina utförs-skills).


Sedan rullade vi bort till KMTI där OK Tyr hade premiär för mtb-träning, över 20 personer var vi som körde en skön sväng på I2 med bland annat två vändor upp för bryngfjordsbacken. Jag lyckades båda gångerna köra upp i liftspåret utan stopp vilket jag aldrig klarat tidigare då jag oftast kört grusvägen första biten.

Här är en del av gänget i den nya klubbdräkten.

Avslutningen var tänkt att gå ner bakom skjutbanan vid Sanna men där satt det ett avspärrningsband då skjutövning pågick. Vi var flera som hade svårt att få stopp på ekipaget innan bandet bland alla de hala stenarna.


//Olof

Inga kommentarer: