23 november 2011

Dagens treat

Sitter hemma och snörvlar efter en dag på jobbet, alldeles för förkyld för att träna. Alla ni killar som läser detta vet hur det känns i kroppen/huvudet, ena dagen superman och nästa dag en blöt disktrasa.

Efter att ha hoppat av samåkningen vid Netto trollbands jag av de glad gula färgerna och det varma ljuset som strömamde ut genom glasdörrarna. Med tanke på att jag vet hur välsorterat deras godissortiment är så gick kroppen som på autopilot in och köpte en påse skumbananer och en burk dricka som såg festlig ut, Simpsons Melonläsk(betyg: 2 av 5 kaststjärnor).



Jag kan nästan roas av Nettos slumpmässiga sortiment på prylar ibland. Ibland har de filmjölk och ibland inte men då kanske de å andra sidan har plasttroll eller extrapris på en domkraft. En del i charmen är att de gärna blandar hej vilt och förvarar vitt skilda produkter på samma hylla. Här är ett exempel som jag inte kunde låta bli att fota tidigare i år..



Även om de förväxlat skyltarna för luftmadrasserna och kattströet(var det svårt att se skillnad tro?) så är det en imponerande mix. Horisontell diversifiering at it's best helt enkelt om man vill använda ett vetenskapligt begrepp.


//Olof

3 kommentarer:

Linnéa sa...

Melonläsk brorsan, på riktigt? Och Simpsons dessutom? Mer kemikalier än melon? =)

olle sa...

du får krya på dig, får köra whisky å vitlök funkar bra :))

Jakob sa...

Haha, Netto, bra jobbat!