25 december 2011

Vi är Jullöpare

Jag och Tobbe passade på att klämma in en rejäl löprunda mellan fikat och middag nr 1(det fick givetvis bli en middag nr 2 senare på kvällen, det är ju ändå jul och allt..). Det blev en löprunda runt Nås som till slut landade på 30km.

När vi startade spökade bådas pulsklocka och visade skyhöga värden i ungefär 10 minuter. Pulsen varierade enligt klockan mellan 165-180bpm i den digitala världen trots att vi i själva verket låg runt 130bpm i den analoga världen. Det konstigaste var att bådas klockor visade ungefär lika fel värden hela tiden. Välsynkroniserad missvisning får man ändå säga, detta trots att Tobbe har en Garmin 310 XT och jag en Suunto T6C. De borde alltså rimligtvis inte kunna påverka varandra trots att båda använder ANT+ som överföringsstandard.

När vi kom tillbaka saknades det ca 40 meter till 30km och hjärnskadad som man är så blev det givetvis ett extra varv runt huset för att passera 30km-gränsen :)

Snöåns golfbana har en makalöst fyndig slogan. Nästan så man misstänker att det är en göteborgare som varit i farten? Visst blir man sugen? :)



Tobbe passade på att ta en snabb sittning med Herr Jultomten för att i god tid leverera önskelistan inför nästa jul i egen hög person.



Här är det några rådjur som hade lite tråkigt i det blåsiga vädret. Älgen valde att inte ge sig in i leken utan nöjde sig med att titta på, och tur är väl kanske det...



Jullöpare enligt Google...



//Olof

Inga kommentarer: