18 december 2011

In for the win

Lite tunnt med bloggande från mig senaste veckan då det varit mycket att fixa med. Det har i alla fall varit en bra träningsvecka med bre kvalité och 2 vilodagar.

Såhär såg veckans träning ut:
Måndag: Löpintervaller 5ggr 4 minuter på löpband
Tisdag: Styrketräning, mestadels ben.
Onsdag: Cykelintervaller på spinningcykel, 6ggr 5 minuter blev det då. Efter det fartlek på löpband med några olika långa "intervaller" på 17km/h
Torsdag: hann inte med någon träning
Fredag: Cykelintervaller på spinningcykel, 5ggr 8 minuter med tungt motstånd och relativt låg kadens
Lördag: Löpning, 18km terräng/grusväg/motionsspår på I2-området
Söndag: Vila

Lördagen spenderades med Erikas väninnor och respektive där det byggdes pepparkakshus i en prestiefylld tävling där killarna ställdes mot tjejerna.
Vi insåg rätt snabbt att vi inte skulle kunna vinna genom att satsa på dekoren utan gick mycket på storlek. Efter en kort diskussion bestämde vi att Eiffeltornet var ett lämpligt objekt att bygga.
Tjejerna var naturligtvis färdiga först och hånade oss självsäkert och tog hem segern i förskott då vårt torn fortfarande hade mycket små likheter med ett pampigt byggnadsverk.
Andra tongångar blev det när vi var klara, domarna(grannfamiljen med 3 barn)sagt sitt och segern hade landat hos killarna. Tornet blev 108cm högt och hur stadigt som helst :)

Inga kommentarer: