14 maj 2012

Shopping och branta backar

Idag blev det en runda på stan efter jobbet för att lägga vantarna på lite prylar inför helgens tävling Le Grand Tour.
Började hos Peo på Magazinet, hela karlstads hovleverantör av smaskiga outdoorprylar. Osprey Talon 22 bli ryggäcken som kommer hänga på våra ryggar under LGT. Talon-säckarna har sett likadana ut i flera år men nu har de uppdaterat med några riktigt smarta finesser.
Här är Peo's smoergaasboerd(smörgåsbord)av snabba trailskor och luftiga sandaler. Är du sugen på att få lite inspiration kring barfotalöpning så är det hit du ska vända dig. Innan du hinner säga framfot kommer Peo ha förklarat förträffligheten med att springa omkring i bare foot-skor lika lätt på foten som en masaj på savannen.

Nästa stopp var på Solsta Cykel där våra nya hjälmar(Bontrager Oracle) anlänt i sällskap med växelöron att ha som reserv för våra hojar. Observera karrbånet i hjälmen, mmmmmmmm sweet :) Inte undra på att bröderna Schleck kör i samma krash-mössa som vi.

Sedan var det slut på shoppingen och butikernas värme och glassiga displayställ byttes mot en för dagen blåsig och regning Bryngfjordsbacke. 10 vändor blev det och sällskapet med Erika, Anders Schnell, Peter Gustafsson och Sören Persson var det sannerligen inget fel på.
Snabbast var Sören som kom fram till att backen var precis optimal längd för honom då han körde intervallerna på 2:01 vilket råkar vara samma tid som han kutar 800 meter på... DET minna herrar och damer är det inte så många som matchar(kan vara därför Sören sprang inomhus-VM i H45 till skillnad från oss andra).
Denna veckan var kroppen lite mer med i matchen och intervallerna gick ca 15 sekunder snabbare än sist.

//Olof

Inga kommentarer: