7 maj 2012

Olof i kvadrat + Bryngfjordsbacken * 10

Ikväll blev det löpintervaller i bryngfjordsbackens liftspår tillsammans med Olof Hagliden.
10 st var det tänkt och 10st blev det. Eftersom det var första omgången för säsongen tog jag det ganska piano på nervägen och la fokus på att hålla farten på uppvägen.
Hoppade över uppvärmning så kroppen undrade nog vad som hände efter att den suttit på en kontorsstol hela dagen och vips så bar det av uppför en skidbacke. Pulsen höll sig på en jämn nivå även om benen kändes lite slitna efter 2 timmar cykeltävling i lördags och 3 timmar teknisk cykling/släpning igår.
Solen sken och även om det blåste en del(motvind på vägen upp såklart...) så var det helt ok med bara en underställströja.

Vi var inte ensamma i backen, utöver en hög med "stolpjägare" som var ute efter friska-karlstadstolpen på toppen så var bland andra Dan Kullgren där och nötte.
Han tillhör skaran cyklister som gillar att ha styret lågt, nu hade han tagit det till en ny nivå med den kônstigaste styrstam jag sett. Lång som en dvärgtax och negativ drop som var i klass med en mindre skidbacke gjorde att han verkligen fått ner det en bra bit. Han var dock inte helt nöjd utan ville ner en bit till, det blir intressant att se hur han löser det :)

//Olof

Inga kommentarer: