19 februari 2012

Sweet sunday

Dagen började precis som Tobbe skrev med 135 minuter spinning i A1 zon. Det kändes ganska bra och förkylningen verkar ha släppt vilket kanske var det bästa på allt ihop.
Jag brukar alltid kolla på SVT Play på dehär långa spinningpassen för att få tiden att gå. Idag blev det Red Bull Crashed Ice ifrån tävlingen i Holland tidigare i vinter. Kikade på Åretävlingen igår och tyckte det var riktigt kul.
På storbildsskärmen visades etapp 14 från Tour de France 2011. En del spektakulära crasher och ett par bitiga stigningar fick de avverka på sin väg mot målet. Deras prestation när dom pressar på uppför branta stigningar känns emellanåt helt omänsklig.

Direkt efter spinningen hoppade jag i löparskorna för att känna lite närmare på benen och hur de står sig efter förkylning och skidsemester. Satte bandet på 15 km/h och sprang 15 minuter. Trodde det skulle bli katastrofresultat... Men icke :) Benen kändes riktigt lätta och det kändes komfortabelt hela resan igenom, så nu är det bara att återuppta intervallkutandet i veckan.

Dagens spinningpass påminde förresten mycket lite om denna klassiker :)


Imorgon blir det kombinerade cykel och löpintervaller om allt går som det ska.

//Olof

Inga kommentarer: