24 februari 2012

Cykla i sola

Efter jobbet blev det som planerat en cykeltur med Jonas. Johan Fryksenius fick lite problem med sitt framhjul efter att ha servat navet och bromsskivan ville opraktiskt nog inte längre gå fri från gaffeln. Så medans jag och Jonas rullade iväg i eftermiddagssolen var det många frågetecken att räta ut för Johan.

Jonas behövde lite luft i sin gaffel, och var vänder man sig då? Jo till mig såklart. En av få som ligger inne med en egen pump ;)Jonas som för övrigt också ligger inne med en riktigt snygg och snabb cykel, nämligen min förra :)

Här är jag på den gamla järnvägsbron i Forshaga. Strax efter att denna bilden togs hamnade vi i en återvändsgränd, på banvallen... Eller ja, det som först såg ut som snö var i själva verket is som jag susade ut på i god fart. Eftersom jag inte ens vågade tänka på att bromsa så valde jag att sätta ner ena foten för att bromsa. För den som inte visste det så kan jag meddela att cykelskor bromsar mycket dåligt på is... kändes som det tog en evighet innan ekipaget hade stannat.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där såg ju riktigt gött ut!
/Anders k

Solberg sa...

det var det också ;)