3 oktober 2012

Steget över bekvämlighetströskeln

På lördag är det sista multisporttävlingen för den här säsongen, i alla fall för våran del. Motivationen har varit lite halvdan efter SM med sjukdom och arrangerande av MTB-tävling.

Efter en bra träningsvecka med dryga 12 timmar var det så dags för att skruva upp farten lagom till helgen. Jag tittade tillbaka på träningen inför SM och bestämde mig för att köra en copy paste.

10 st 60/60 sek intervaller i ett kör på löpband. Värmde upp ordentligt för att inte syran skulle klubba mig när jag vred upp till 3.20 fart och 5 % lutning. Syran kom ungefär efter 30-40 sekunder i varje intervall och slutpulsen landade på runt 182-184 varje intervall. Pulsen hann sedan dumpa ner till 140-130 med en ökning från första till sista intervallen med ca 1 slag för varje intervall. Nu är det bara att hoppas på samma superkropp som på SM så kommer helgen bli en rolig historia.

I morgon blir det kajakfix. Måste hitta ett sätt att bli kvitt domnande ben. Det är trots allt 17 kilometer paddling som står på agendan på lördag.

Bjuder på våran första episod av videobloggen:




Inga kommentarer: