28 september 2011

Läsvärda bloggar

Bloggar finns ju i mängder out there så jag tänkte tända en fyr i mörkret och lotsa er till några av de jag följer. Kanske inte kommer som någon överraskning att varken Kenza, Blondinbella eller Kissie finns med på listan, men det gör den ju desto mer intressant.


Jari Palonen - Multisportare och medlem i AXA. Underhållande och intressant läsning om träning, jobbresor och vilda västern.

http://multisport.outsideonline.se/


Stizze - Glad(mycket glad faktiskt) cykelamatör som nu hårdsatsar på mtb. Bloggen handlar nästan uteslutande om cykling, och då i synnerhet på cyklar av märket Cannondale.

http://www.stizze.blogspot.com/


Jacob Björklund - Kristinehamnsbo som cyklar mtb(rätt snabbt dessutom) och som då och då gör upp om pallplatserna i värmlandsserien med oss skribenter(Olof och Tobias). Tävlar även i Kubb på internationell nivå, respekt!

http://jakobbjorklund.blogspot.com/


Mikael "Multimike" Lindnord - Rutinerad multisportare som driver laget AXA och tävlar både i korta som långa multisporttävlingar/adventurerace. Selfmade multipysslare som skriver om träning,tävling och arbete.

http://www.axasportsclub.com/sv/asc/Bloggar/Min-blogg/?userId=1030


Henrik Öijer - utsedd till Dalarnas bloggare 2011. Skriver om bland annat om sin cykelpendling. Före detta elitcyklist inom mtb som nu mest cyklar jäkligt fort till jobbet, även om han inte är långsam på något sätt när det är tävling heller.

http://oijer.blogspot.com/


Martin Nordstrand - Innehållet varierar men domineras av surfskipaddling, namedropping och allsköns reflektioner

http://multisportbloggen.se/


//Olof

Inga kommentarer: