21 september 2011

The Darkness

Tobbe, Jens Grevillius(Görans ryska maffiabror) och jag arrangerade gårdagens deltävling i värmlandsserien Mtb Som rubriken antyder så gjorde höstmörkret sitt intåg strax innan de sista åkarna passerade mållinjen, på den icke upplysta banan...



Kvällen började med ett frenetiskt schnitzlande på den knappt 4km långa banan. Redan då konstaterade vi det som många av de tävlande kom på ett par timmar senare: Det har tydligen regnat lite det senaste :)



Ett par rullar plastband senare var det dags för start och de minsta barnen började först. Det saknas ingen fighterinstinkt i klasserna 7-10 år iaf kan jag lova för jäklar va det trampades.







Så var det då dags för ungdoms, junior och vuxen klasserna. 1-4 varv beroende på klass och inte heller här saknades det kampvilja. Junioren Conny Carlsson från CK Filip(som nyligen kammade hem andraplatsen i långloppscupens juniorklass 2011) hade en imponerande lucka redan efter första varvet men lyckades sedan köra fel och tappade ett par placeringar innan han var tillbaka på banan. Han verkade dock glad ändå och sammanfattade tävlingen som att "detta var riktig mountainbike!".




Mer bilder, film och annat kommer senare när Tobbe kommit loss ur statens klor och är hemma från jobbet.



Over and out!



//Olof

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Letade efter bilder från värmlandsserien. Vet inte om det är jag som har kollat fel, eller kommer det ut senare?
mvh Johan

Solberg sa...

Det kommer, lite tekniskt trassel på vägen men det är nog snart löst tror jag.