9 februari 2008

Underbara skiddagar

Det blir allt mer skidåkning och mindre sittandes framför datorn. Men det blir många bilder som jag naturligtvis lägger ut på picasaweb.google.com/tobiasostrom. Jocke har inte kunnat åka något i backen då han gjorde en tomahawk när vi var ute och åkte med legenden Dan Caruso som varit pistör 10 år i Utah och 10 år som heliguide i Alaska, häftigt att lära känna honom.

Vi har fint besök av Daniel Blom vilket gjort att man åkt skidor 4 långa dagar irad. Helt otroligt grymma dagar med den ena dagen som överträffar den andre. Vi fick till slut ca 50 cm nysnö vilket var väldigt välkommet efter en lite torrare period med sämre snö utanför backen.

Idag alldeles nyligen var vi på Red Bull Crushed Ice. Iceskating downhill, precis som skicross. Det var galet må jag säga. Var en kille igår som bröt lårbenet så det vart ett öppet sår i benet under kvalet. Vinnaren tog hem 6000 dollar. Det var en riktig folkfest trots kylan.

Imorgon ska vi ut och hajka upp på några toppar. På återseende och med uppmaning om att kommentera våra blogginlägg lite mera, eller bilderna på picasaweb ;)

Inga kommentarer: