14 januari 2008

Trötta och slitna

Gårdagens puderåkning tog hårt på våra redan sargade kroppar. Och idag blev ingen längre dag backen. Vi släpade oss med en ständigt pigg och allert Anton till Pischa för att se vad området hade att erbjuda. När vi kunde skymta berget från bussen förstod vi att vi inte skulle bli tvugna att slå oss fram i varken lift eller backe. På väg upp i liften med sammanlagt 7 personer varav två i personalen så träffade vi på en äldre herre som började snacka med oss om systemet. Det visade sig att han varit skidlärare men inte längre..... inte så konstigt då gubben var 88 jordsnurr men som ut som en pigg 70-åring.

Det blev 2 åk den här dagen, med träningsvärk i stort sett överallt i
kroppen, förkylning samt med lite dålig sömn i bagaget tyckte jag och jocke det fick vara nog relativt snabbt. Det var ett jobbigt sista åk i den täta skogen ner mot vägen och sedan några hundra meter att gå tillbaka till busshållplatsen.

Skogen som för övrigt är förbjuden på ganska många ställen på grund utav bergsgetterna som strövar runt där.

Snart kommer en mer ingående rapport från gårdagen och den fina dag vi hade då.
Men nu blr det ravioli ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Du verkar ha det bra där nere så jag räknar inte med att du kommer hem till skidlägret i Långberget :-)

Hehe, bra att du lassade in ravioli i kistan efter alla burgare och pizzor. Försök sova lite på nätterna, det brukar vara bra för att bli/hålla-sig frisk! Och så räknar vi här hemma med att du är bättre tränad efter denna vinter än förra ...

Ha det så bra!